Vill men inte för länge

Jo det gör den men man kan nästa tro att den inte gör det för här kommer ännu ett inlägg utan bilder från mig.

Vad har jag då att rapportera sen sist. Tja inte mycket. Alex kom hem och han är tröttare och tröttare för var dag som passerar.

– Vill du kanske vara inne hela kvällen? Skulle va jätte trevligt tycker jag.

Hm? Valfö då?

Tja, jag ser ju dig knappt nu när du är i skolan hela dan och sen ute och leker när du kommer hem. Jag vill ju oxå umgås med dig.

Ja, jag kan väl va hemma då

Va kul! Ska vi kika på dina födelsedagspresenter och se om vi hittar nåt där att greja med.

(Han inte hunnit gå igenom allt och en del är inte ens uppackade ur förpackningarna)

Ja det kan vi väl

Så hittar han Dinosaurieskellettet man ska bygga och vi ger oss på det. Bara att trycka ut alla ”benbitarna” (trä) tog en bra stund sen lägga alla delar i rätt ordning efter en mall tog även det sin lilla tid. Precis när vi va redo att försöka börja sätta ihop så hör vi grannpojken ropa.

Alex, Alex, Alex

Alex pep ut på balkongen.

Geliyorum (jag kommer)

Kvar står jag…

30 min fick han vara ute då jag visste hur trött han va. Kan säga att efter bad, mat och 10 min tv la han sig mer än villigt och somnade fort som ögat efter sagan.

Rapporten från dagen såg inte annorlunda ut än föregående dagar. Däremot kom han hem tidigare idag. Inte mycket, 10 min bara men jag va ju inte beredd. Jag brukar gå ner 4-5 min innan han ska komma. Idag står jag och tar ner tvätt när jag ser hans buss komma. Gissa om jag fick springa ner. Hade inte varit nån fara dock om jag inte kom. Dom lämnar inte bara honom utanför utan värdinnan hade följt med honom upp till dörren och jag mötte dom halvvägs.

Fick med en lapp hem från skolan, dels menyn för hela månaden (gud vad god mat dom får) sen är det möte för föräldrarna på lördag kl 11. Helst utan barn så vi får se om bara jag eller bara Hasan åker eller båda om nån av grabbarna kan ta Alex. Beror ju på hur många som måste ut på jeepsafari/buggysafari. Vet inte alls vad det handlar om men det blir vi väl varse.

This entry was posted in Sagt av Alex. Bookmark the permalink.

Kommentera