Inte skrota runt mer

Nu är det slut på sega mornar där vi skrotar runt i pyjamas flera timmar innan vi kommer oss för att göra något. Redan igår morse fick jag ju väcka Alex kl 7.45 då vi skulle åka senast halv 9. Jag trodde han skulle vakna kl 6 iom att det va en stor dag han hade framför sig men icke. Detta är enda gången förutom dom gånger vi flygit på okristliga tider som jag behövt väcka honom men säkert inte sista. Framöver blir det till att gå upp och få iväg honom. Nu är det ju bara idag oxå som jag ska köra honom sen hämtar ju servicebussarna och jag kan gå ner i pyjamas med honom och vinka hej då sen gå upp och skrota en stund för mig själv. Men inte idag…tur metro har så man kan förskriva inlägg och själv välja publiceringstid Så nu säger jag go´natt eller jag menar go´morgon och bjuder på lite mer kalasbilder…

 

Sötaste Piff & Puff

 Här skulle vi posera sådär fint och få en bra bild men inte lätt när jag blir attack kittlad

Sofie med sina troll

 Me and my mom

 Älskade lilla mamma

Blåser ut ljusen som knappt gick att tända pga vinden

 

Beundrar sig själv

 

Delar av svenskhörnan

 

Elin med lånebarn, Aylin

 

 Marie och Bülent

 ”Maluttan” med gulliga systersonen Leo som va mycket imponerad av jeeparna och buggybilarna

 Sötungen Elias gillade tårtan

 Även Alex gillade den som åt både sin stora bit och halva Senays

 Här satt vi bra, gott om plats och fin utsikt

 

Gott om plats för busiga barn

 

Jag och Alex går ett varv för att tacka alla

 Kalasgänget

This entry was posted in Alex, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

Kommentera