Stor ceremoni

 

Går i samlad trupp. Miss Simone, ena engelska läraren längst bak.

 

Fullt med barn och vuxna

 

Fint pyntat inför den stora dagen

 

Klasskompisar

 

Här ställde 1:orna och 2:orna upp sig på rad. 2:orna lämnade över varsin liten planta till 1:orna som en välkomstpresent. Nästa år blir det Alex tur att ta emot en sån.

Jätte cirkel bildas

Efter ceremonin bar det av en trappa ner för inköp av det som behövs och herre gud så rörigt. Det va väldigt oorganiserat, iaf för oss som inte hade en susning vad dom behöver och hur man skulle göra men till slut, efter 1,5 timmer fick vi orning på det. Nyff för i år fick vi veta nu är att dom små ska ha uniform, iaf på fredagar då skolan gör nåt särskilt sen får vi välja lite. Vi köpte iaf på oss på både det ena och det andra.

 

Ryggsäcken va en present från skolan

 

Likaså idrottsshorts och t-shirt

 

Uniformen dom har nu innan det blir kyligt. Denna köpte jag 2 av, ville köpa 3 men det fick man inte. Inte just nu iaf, man kan sen när helst under året köpa mer av allt.

 

Långärmade bomullströjor blev det 2 av

 

Denna fick man oxå gratis istf den andra idrottströjan men det andra matschade bättre så jag valde det men köpte även denna då den va så mjuk och go.

 

Joggingdress som jag köpte en av till att börja med så köper jag en till när vi kommer tillbaka från Sverige. Alex växer ju så det knakar så jag avvaktar och han lär inte behöva använda denna dom närmsta veckorna.

Såhär ser joggingen ut på ryggen

 

Sen va det engelskaböckerna vi fick köpa oxå samt en engelska cd. Resten av böckerna får dom.

Det har blivit ändrade planer inför morgondagen. Dom skulle gått mellan 10-12 imorgon men då många föröldrar jobbar har dom svårt att komma ifrån så därför körs heldag fr o om imorgon. Dom sa dock att vill vi hämta efter lunch är det ok. Vi får bestämma själva men då jag känner att det redan nu funkat bra låter jag Alex stanna. Ju snabbare han kommer in i systemet desto bättre. Så imorgon kör jag honom till skolan sen åker han hem med service bussarna. Sen på måndag morgon hämtar servicebussen honom på morgonen. Dom har en värdinna från skolan som hela tiden åker med på bussarna vilket känns tryggt

This entry was posted in Alex skola. Bookmark the permalink.

Kommentera