En som ligger i

Alex gick ut vid 9 tiden för att leka. Kom upp för en stund sen och visade vad han fått på dessa 2 timmar han varit ute.

 

En redan ganska välfyllt påse med snask samt 13 lira (ca 65 sek).

Har sett honom utanför här prata med lite folk. En hel del har varit  tonårsgrabbarna i området som alla gått med godispåsar så jag misstänker att dom har fyllt på hans påse. Dom är så söta med Alex. Sen pengarna tror jag ”våra” grabbar försett honom med.

Nu får vi ju hoppas att han får den där ”turkiska” plånboken han önskar sig i födelsedagspresent så han har nånstans att stoppa sina pengar. Vi har inte köpt någon men vet att jag förmedlat det till dom som undrat vad han önskar sig. Blir det ingen får vi gå och köpa en som han får välja själv.

This entry was posted in Alex. Bookmark the permalink.

Kommentera