Uppblåst och Spypåse

Go´morgon!

Vaknade med ett ryck 05.40 av en smäll. Balkongdörren i vardagsrummet som hade släppt från haspen och blåste igen. Ser gardinerna i sovrummet stå rätt ut och hör hur saker dansar på stora balkongen.

Går upp och stänger till balkongdörren och några fönster. Tittar till Alex så han inte blåst ur sängen men han snusar gott och rör inte en fena. Lägger mig sen igen men kan omöjligt somna om så ist för att ligga där i sängen och snurra gick jag upp och gjorde mig en kaffe.

 

Såhär fin va himlen när jag steg upp.

Idag ska Alex va med sin pappa och jag ska åka på båttur. Ska bli en solig och fin dag, blir nog varmt oxå, 26,6 grader redan nu kl 06.30. Funderar dock på om man kanske ska packa ner spypåse? Jag brukar inte ha ont av att det är gungigt så det ska nog gå bra men man vet aldrig

This entry was posted in Väder. Bookmark the permalink.

Kommentera