Brist i kommunikationen…

…missförstånd kan leda till action.

 

Här lämnar vi hamnen

Första badstoppet

Vilka kommer här? ”Sjöpolisen” som ska på båten för att kolla så allt står rätt till. Alla papper i ordning, inte överstiget antal passagerare. Oj då här hade det blivit en miss mellan Sofie och hennes man vars båt vi åkte med. Sofie hade sagt att vi skulle med idag men han hade uppfattat imorgon så det va 3 pers för mycket vilket dom chansade på men nu blev det räknekontroll. Vad gör vi? Jo vi tre går ner i ruffen och gömmer oss i ett rum. Sitter där i ett hett litet rum och är knäpptysta, knappt vi vågade andas när det bankade på dörren. jag tänkte ropa ”Ingen här” men höll tyst Där satt vi en bra stund tills allt va klart och vi kunde åka vidare igen utan problem.

3 pers borde ju kommit undan men dom kan va hårda och böterna är inte roliga men jämför man med vad Dilara (Joannes och hennes mans båt) vad dom hade för några år sen. 26 personer för mycket som dom gömde.

Nu är vi på väg igen. Här ser vi sjöpolisen komma igen och vi bara, va fan. Tänk om dom ser oss nu och undrar vilka vi är så vi la oss platt ner och låtsades att vi inte fanns och jag tog en bild på masterna men dom åkte bara förbi.

 

Bit av borgen ser man här

 

 

Snart svänger vi runt hörnan

 

Då ser vi det här

 

Å minsann, ”vår” strand

 

Dilara (Joannes båt)

Efterrätten. En båt kommer och säljer denna glass, massa melon och 3 glasskulor. Detta va visningsexemplaret som dom visar allapå båten för att locka köpare. Elin fick den. Vi bestämde själva att det va som kompensation för att vi fick gömma oss och gick miste om soltid

 

Till denna stranden kan man simma in och kleta in sig med lera som ska göra en 10 år yngre. Funkar inte!!

 

 

Simma in till stranden orkade vi inte, har gjort det så många gånger och kan det men bananaboat åkte vi. Jag har gjort den förr men aldrig Elin. Längst bak hittar ni oss.

Nu är bananen full och vi redo. For iväg och fort gick det, svänger tvärt gör dom så man flyger av. Elin skrek när hon flög av och när hon landade i vattnet sjönk vattennivån 1 meter, resten finns i hennes mage. Själv höll jag på att få åka naken tillbaka till båten eller iaf utan underdel som åkte ner till knäna men jag fångade upp dom. När vi är på väg tillbaka ser jag inte båten bland dom andra båtarna vid stranden så jag säger på skoj till Elin.

Jaha, nu har båten åkt ifrån oss

Ja säger Elin *pekar åt andra hållet* för där kommer den

Då hade båten börjat åka men dom stannade och plockade upp oss bananåkare.

Resten av turen va det ryggläge som gällde och vi trodde det va slut på spännande händelser men icke. Tyvärr hann jag inte få en bild men vid sista badstoppet såg vi en jättestor sköldpadda. Jag snabbt upp med kameran men den dök och försvann ur sikte. Detta va vid samma stopp som första badstoppet men då såg vi inte så mycket då vi va instängda i ett mörkt rum

Har iaf haft en underbart härlig dag! Tack allihop!

Alex har oxå haft en bra dag. Han har ätit glass, glass, glass och säkert en till glass, fått dricka coca cola vilket han annars aldrig får, nån gång varannan månad kanske. Han har spelat minigolf, varit på stranden…

This entry was posted in Svenskträffar/Vänner, Utflykter stora som små. Bookmark the permalink.

Kommentera