Shoppingväder

Är vad vi har idag. Molnigt och regnskurar men ganska varmt med 25 grader just nu.

Alex skulle som vanligt ut och leka fortast möjligt på morgonen och idag skulle han ha sina gymnastikskor på sig bestämde han. Gummistövlar hade varit bättre men dom vi köpte i somras lät vi va kvar i Sverige för att mamma sen tar med ner nu när hon kommer nästa söndag. Trodde inte vi skulle behöva dom innan.

Ut for han i sina gympaskor som direkt blev genomblöta och leriga. Insåg då att nu är det dax att köpa fler par, minst ett par av hans 3 par sandaler är alltid i tvättmaskinen. Hade tänk göra det snart ändå, innan skolstarten iaf för då behöver han några dom ska ha inne oxå.

Åkte iväg till Nikeshoppen och hittade ett par jag tyckte va jätte snygga. Alex va tveksam och hittade ett annat par som föll honom i smaken mer. Så vi kompromissade och det blev båda

 

Dom här valde jag. Dom han valde själv satte han på sig redan i butiken. Glömde kameran hemma så ingen bild på dom nu men dom är bruna med lite orange på. Tog bild med mobilen men vet inte hur jag tömmer fanskapet

Strategiskt hade dom ställt en klädställning med reavaror mitt vid kassan så man liksom snubblade över den och den här ville följa med oss hem och pryda Alex kropp.

 

Efter shoppingen gick vi till ett ställe som serverar massa olika färska fruktdrinkar, toast mm. Där drack Alex melondrink och Hasan vindruvedrink. Jag nöjde mig med att smaka av deras. Tror inte det är bra med för mycket vitaminer och att chocka min kropp med ett helt glas kan aldrig va bra Alex fick även ner en korv med bröd.

 

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

Kommentera