So far So good

Kolla här…

 

Nu sover han gott i sin nya säng. Nattningen tog en stund längre än brukligt, han kom inte riktigt till ro. Han ratade eller puttade iaf undan sin ”bebiskudde” som han annars alltid vill ha ovanpå en vanlig men nu skulle han ligga på bara spiderman.

Man ska aldrig säga aldrig men jag tror inte han kommer sova hela natten i sin säng men det gör inget. Ett steg i taget och han brukar ju vakna en gång för att gå på toa så då kanske han ska sova hos oss sen.

Frågan är om jag kommer kunna sova utan honom? Är ju så mysigt att snusa på honom. Han sov ju i egen säng från det han va nyfödd och i eget rum från 6 mån till 3 år men sen flyttade han in till oss och körde ut sin pappa på soffan. Hasan kommer och lägger sig i sängen men så fort Alex vaknar till och ser honom fräser han – Git baba! (Gå pappa)

This entry was posted in Alex. Bookmark the permalink.

Kommentera