Kan man bli gladare?

Jag får så många fina kommentarer här på bloggen men även till mailen ramlar det in. Jag blir rörd och generad över alla fina ord. Delar här med mig av några stycken.

– Du skriver intelligent men samtidigt roligt, en bra kombination att väcka folks inre.

– Var bara tvungen att skicka ett mail till dig och ge dig massa beröm för din blogg! Jag läser den flera gånger om dagen, och varje gång jag går in har du hunnit uppdatera den med något nytt roligt.

– Hittade din blogg av en slump och fastnade för den. Du skriver så bra och jag följer din blogg så gott som varje dag. Dessutom har du en ursöt och gullig son, han blir nog populär bland flickorna när han växer upp

-Har följt din blogg länge nu och den är riktigt kul att följa

 Å hela vägen från Norge har det kommit

-Først og fremst – nå har jeg lest igjennom hele bloggen din! 🙂 Det tok meg noen dager, men oi så fornøyelig lesning! Tusen takk for at du deler på denne måten og lar oss frossne nordboere få en smak av sol og sommer. vil takke deg for at du skriver og publiserer bilder og videosnutter. Jeg har vært innom flere blogger på nett, men få er så engasjerende og godt skrevet som din. Du har en utrolig nydelig sønn! Måten du lever og ånder for din sønn på gjør meg rørt. Din omsorg for han er herlig å se. Dager i lekeparken og på stranden for at Alex skal trives… Så ser jeg jo at denne lille gutten smiler jo med hele seg på hvert eneste bilde du har lagt ut! Du gir han en herlig bagasje å ta med videre i livet. Gutten er jo smart også – så liten og snakker 3 språk er imponerende.

– Jeg setter veldig stor pris på bloggen din

This entry was posted in Kommentarer. Bookmark the permalink.

Kommentera