Blivande businessman?!?

Alex åkte iväg med sin pappa. När dom kommer hem berättar Hasan att dom hyrt ut ena buggyn. När pengarna skulle lämnas pratade Hasan i telefon och stod med ryggen mot dom som skulle hyra så Alex fick 20 euron som han snabbt stoppade i sin ficka och vägrade ge till sin pappa

Jag frågade om han berättat för Alex att det inte är en turkisk peng så han kan inte handla för den i minimarketen samt att den är för stor för att använda till ett tuggummi/klubba. Ja det hade han berättat och Alex svarat myndigt att han kan växla den

Hasan försökte ge Alex 1 lira (mynt) och byta med Alex vilket Alex inte gick med på. Han hade en papperspeng så ville pappa ha den skulle han minsann få ge en papperspeng oxå.

Inte mycket att be för. Bara för pappa att plocka upp en sedel och bytet skedde

Att det sen stod 5 lira (25 sek) på Alex sedel och Hasan fick 20 euron gjorde inte så mycket. Än fattar han inte hur mycket han ”förlorade” men snart så får pappa bli smartare än så eller inte låta sonen ta hand om företagskassan

This entry was posted in Alex, Tokigt, Roligt & Knäppt. Bookmark the permalink.

Kommentera