Utflyktsbilder (städ och shopping)

Blev som jag skrev innan inget strandbesök idag. Alex åkte iväg med sin pappa och då passade jag på att städa. När dom sen kom tillbaka körde vi till Kipa (typ coop forum) där vi inhandlade lite allt möjligt. Vi käkade även lunch där.

Sen körde vi och hämtade IKEA katalogen på ett ställe. Alex är mer och mer inne på att återgå och sova i sitt rum igen men han säger att han vill ha en ny säng först. Vi har ändå funderat på en ny säng till honom men det är inte lätt att hitta vettiga sängar här. Hans spjälsäng han hade först här kunde han klättra ur så fort han kunde ställa sig så jag tog IKEA katalogen och mått efter en säng samt bild och fick en snickare göra sängen och den skulle han inte ta sig ur än idag om han haft kvar den

Då det är ont om förvaring här funderar vi (och Alex är eld och lågor) på en sån hög säng. Typ våningssäng med bara övre slafen och där man kan ha förvaring under, ev skrivbord. Ska sätta mig och kolla i IKEA katalogen sen och se vad dom har. Sen får vi se om vi beställer den (finns inte IKEA här men man kan beställa) eller om vi ber en snickare göra den. Vi behöll underdelen till hans första spjälsäng som man gör om till en vanlig ( ca 90 bred) men det är den han inte vill ha längre.

Efter det blev det till basaren för inköp av frukt och grönt så nu är det påfyllt här hemma igen.

Inga roliga bilder från dan så jag bjuder på lite från jeepsafarin i måndags. Bilderna är tagna av vår fotokille.

Sofie & Becca

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sista stoppet där jag inte kunde ta bilder då batteriet i kameran va slut.

 

 

 

 

 

Avslutar med en bild på mig i snygg huvudbonad.

Sista bilden har jag tagit från Sofie

This entry was posted in Allt & Inget, Väder. Bookmark the permalink.

Kommentera