Lite mer dagens

Piff & Puff tillsammans igen

 

Så även Piff & Puffs mammor

 

Alex övade och övade idag. Idag är första gången någonsin han är utan armringar i en pool han inte bottnar i. Vi har övat ben och armtag med armringar på och det kan han jätte bra. Att sen göra det utan puffarna är inte lika lätt. Han sjunker som en sten och har absolut inte velat öva utan förrän idag. Imorse sa han til mig att han vill att Senay ska lära honom simma. Hon lärde sig nu i somras. Så när han såg henne i vattnet simma utan puffar ville han oxå. Hon började med att lära sig simma under vattnet då de svåra är ju att hålla huvudet över ytan. Senay är jätte duktig under vattnet men sprattlar mer när hon är äver med huvudet. Jag har inte ens tänkt på att det kan va lättare att lära sig under men det gick riktigt bra för Alex. Ovan är det som ni ser på filmen mycket sprattligt men under gick det riktigt bra. Han va mer säker när han simmade utmed kanten då han kände sig trygg att ta tag i den. Vid ett tillfälle simmade han 4 riktiga simtag under vattnet. Så nu är han peppad och vill öva mer. inte imorn dock men ev lördag blir det poolen igen. Bäst att smida medans järnet (vattnet) är varmt. Tror det kommer gå på några dar om han bara får öva.

 

Mia, Dide (dansk tjej), Sofie, Elif, Alex, Senay och Joanne

 

Glasspaus

Elif ville inte att Alex skulle lägga armen om henne. Tur Senay finns som jagade honom efter maten och skulle pussa honom. Hon hade även sagt till Joanne…

– I´m gonna get married with Alex next week

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

Kommentera