Fick en kommentar

Skrivet av: ”en lisa” Tyvärr utan länk till vare sig ev blogg eller mail.

VUXET!
Kan störa mig lite på din drottning attityd! Du verkar tro att du är så himla mycket bättre än alla turkar ibland. Det enda man hör är hur du klagar på allt och alla! Visst kan förstå att det här med mattan kan vara irriterande, men många saker du gör kan för turkarna vara irriterande, men det verkar du inte bry dig om alls! Du har faktiskt flyttat till deras kultur. När invandrare flyttar till sverige så förväntas de anpassa sig som fan här, men där nere då? du får faktiskt tänka på att du är invandrare där och inte ska tro att du kan komma och styra och ställa! Du får fan ta och anpassa dig me!

VUXET! – Yes, jag visste det!!

Kan störa mig lite på din drottning attityd!  Hur är en drottning attityd? Hur exakt uttrycker man sig då och ser den ut på ett speciellt sätt? Så här kanske…

Inte det? Så här då…

Inte det heller? Så här då…

 

Nähä! Nu då…

 

Inte det heller nä men nu så…

 

Där satt den va?

Det enda man hör är hur du klagar på allt och alla!  Dig skulle jag vilja vara för jag kan bannemej inte höra vad bloggarna jag läser säger.

Du har faktiskt flyttat till deras kultur. Va? E det sant ??Får nog tänka igenom vad jag gett mig in på.

Du får fan ta och anpassa dig me! Nu tycker jag du är liiiite orättvis. Jag har anpassat mig…

– Jag är hemmafru

– Jag skurar balkongen med en äkta turkkvast

– Jag slänger ut skurvattnet i trapphuset precis som alla andra grannar

– Jag har anammat turkisk bilkörning (ok, jag använder bälte och sonen har bilstol)

– Jag har en såndär vagn alla tanter har när dom är på marknaden och handlar. Även om jag inte använt den på 3 år så har jag en.

– Jag har lärt mig äta cekirdek

– Jag fryser i oktober när turisterna fortfarande går i shorts

Listan kan göras lång…

This entry was posted in Kommentarer. Bookmark the permalink.

Kommentera