Inte idag

Go´morgon!

Idag va vi inte uppe före solen. Alex vaknade inte förrän 8.15 så vi är ganska nyss uppstigna. Har fått mitt kaffe och bjuder er på bilder från vår träff igår.

 

Vi va på Elite restaurang som ligger i Damlatasområdet. Vi har inte haft nån träff där innan men många av oss har besökt stället. Jätte god mat och en svensk kille jobbar (delägare?) där.

 

Hela gänger. Från vänster Sara, Elin, Jessica med enda manliga sällskapet Atakan, danska Jessie med Malika, Charlotte sen ser man en hårtofs som tillhör lilla Aylin, Malin, Mia, Sofie och Rebecca.

 

 

 

En till i fototagen

Svensk tv kanske?

Skulle tagit bild på maten jag åt, Oxfilé med aromsmör och potatisgratäng (även bakad potatis o ris fanns på tallriken) samt kokta grönsaker men jag slängde mig över den och det va så gott så jag hann inte ta en bild innan det låg i min mage.Vi va jätte nöjda allihop enda negativa va att dom efter maten inte kom och frågade om vi ville ha kaffe/dessert eller bara nåt mer att dricka. Tjuriga som vi är krusar vi ingen så efter en stund bad vi om notan och drog hem.

Idag bli en hemmadag för oss. Alex (och jag) är något trött på stranden och ville redan igår va hemma och leka med kompisarna. Då jag visste att han skulle va uppe länge igårkväll föreslog jag att vi tar en hemmadag idag och det gick han med på.

This entry was posted in Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

Kommentera