Hamnade mitt i skottlinjen

När vi kom ner på stranden idag jag och Alex ser vi att det är stora och då menar jag stora vågor. Folk satt ganska långt upp från vattnet. Vi placerade oss en bra bit upp, fanns dom som satt längre ner men då vi x antal gånger tyckt vi satt oss långt upp har vattnet ändå tagit sig fram till oss och sköljt över både det ena och andra så jag tog det säkra för det osäkra. Trodde jag! Vi gick i och badade en snabbis för att svalka oss i väntan på Malin och grabbarna. Fort upp innan en omgång jättevågor kom.

Grabbarna kom och ställde ner sin ryggsäck och deras kylväska. Malin va på g. När dom är på väg att sätta upp parasollen kommer en våg och bara sköljer iväg våra grejor. Jag hann rycka upp väskan där jag har mobil, kamera, plånbok….men resten flög iväg långt upp. Kylväskor, skor, handdukar, vattenflaska med is, sconesen som jag lagt i solen…

Man blir ju så jäkla förvånad innan alla börjar asgarva, både vi själva och folk runt omkring oss. Vattnet gick som ett upp och nervänt V så både dom till höger och vänster om oss klarade sig (för denna gången *hehe*)

 

 

Kleopatrastranden är bred och det är en bra bit upp till solsängarna från vattnet.

 

När Malin kom blev det iaf frukost. Sconesen klarade sig trots vågen. IKEAs påsklämmor är bra Scones, smör, marmelad, vatten & honungsmelon, juice…mums! Dessutom hade Malin med sig vaniljbullar hon bakat igår. Å såklart lite chips till barnen (Alex vet minsann att man behöver extra salt i värmen och då är chips bra) och cekirdek som jag och Malin knaprade på.

 

En dyker i vågen, en försöker ta sig in

 

Hon och många med henne nöjde sig med att stå i vattenbrynet, man blev översköljd ändå.

 

 

Ett par båtar ute på vattnet. Ingen höjdardag för båttur.

 

 

 

Hasan Mutlu surfar på en våg, Koray kikar på

 

Vågorna slog upp rejält mot berget

 

Hasan Mutlu

 

 

 

 

Här flög en av sin madrass

 

Alex badade med mig när vi kom men sen ville han inte mer. Har ont på benen och höfter. Som skavsår efter sand som kommer innanför badshortsen och skaver, ändå har jag klippt bort alla ”nätbyxor” som finns i badshorts.. Så det sved och fram till kl 13 stod han bara med oss vid vattnet eller satt under parasollet. Jag smorde på ett tjockt lager inotyol som hjälpte bra för sen badade han en stund. Inga bilder på det dock då jag fick stå och fånga upp honom.

Hela havet skummar

 

 

Mer skumbad

 

Blev inte mycket bad för vår del idag. Där fick jag surt i arslet tillbaka för att jag skrev om fjuttvågor igår
This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

Kommentera