Värmesmäll

Senaste 2 veckorna har vi haft riktig behagligt väder här med temperaturer inte över 35 dagtid vilket för oss är behagligt men idag vet jag inte vad som hände för här är så varmt. När vi gick hemifrån runt 10.30 va det redan över 35 grader. När vi kom hem för nån halvtimme sen visade termometern på 36,9 så vad det varit mitt på dan vill jag inte ens tänka på men närmre 40 iaf. Idag va vi inte så många, jag, Alex och Elin men det va trevligt det med.

Bjuder på extra många svalkande badbilder idag då det är så varmt!

 

 

Rolig bild tycker jag då jag fångade honom mitt inne i vågen

 

 

 

Oxå en kul bild där vattnet ligger som en mössa över huvudet på honom

 

 

 

 

Här inne i vågen befinner sig min son.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoppas dom svalkade skönt!

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus. Bookmark the permalink.

Kommentera