Inget ont…

 … som inte för något gott med sig. Titta så många fina, gulliga, värmande, söta och stöttande kommentarer jag fått efter denna kommentaren i detta inlägg,

*Haha…detta har jag ju missat helt !
Hon är helt enkelt bara ” avundsjuk ” denna Fisa Lisa ;).
Sträck på dig, du är ju drottning av borgen =)

 

Och jag skulle oxå bli skitsne, om någon kasta ut sin j*dra matta över balkongen.
Anpassa dig, till vadå ?
Hon vet ju inget om ditt liv därnere.

Kram N

Skrivet av Nettan 2009-08-30 kl 19:54

* En liten hilsen fra en til av dine norske lesere. Jeg ville bare si at jeg synes det er utrolig gøy å følge med i bloggen din, og er inne omtrent daglig for og lese. Fortsett å skrive, vi er mange som ser fram til nye innlegg.

Ellers forstår jeg godt at man til tider blir frustrert både av det ene og det andre, det er du ikke alene om. Selv har jeg bodd en periode i Istanbul med min forlovede, og jeg har flere ganger irritert meg grønn over ting… selv om jeg selv har VALGT å flytte til Tyrkia.

Ser fram til å lese videre på bloggen din. Slike kommentarer må du bare glemme 🙂

Skrivet av Marianne 2009-08-30 kl 19:48

* Men herregud vilken surtant som skrivit. Bra svar och jag tycker du passar skitbra som drottning!:D

Skrivet av Gun 2009-08-30 kl 16:44

* Haha, jag gillar dig som du är … drottninglik eller ej. Är säkert en person som snurrar runt bland bloggare och kräker av sig … stackars sate som lägger enrgi på att skriva såna kommentarer! Bamsekram

Skrivet av Stattinskan 2009-08-30 kl 16:44

* Haha, f-n vilket krut det är i dig! Du kan verkligen bemöta ett påhopp, hejja!!!!!

Skrivet av Trebarnsmamman 2009-08-30 kl 16:16

* Så jäkla bra! Tror nog att drottningattityden är bild nr 4! 😉 Du ligger på plats 22 toplistan TACK vare denna fislisa (antar jag!). Hon har gjort dig en tjänst! Kärringens matta luktar nog illa och hon undrar nog massor vad det är.. he he, du är bäst! Du sa att du inte ville ha mig som ovän….jag skulle inte vilja ha dig som ovän heller 😉 ha en fin dag! kram

Skrivet av mammaKB 2009-08-30 kl 12:09

* Här kommer jag och sällar mig till skaran av läsare som följer din blogg men inte gett mig till känna innan. Har också följt din blogg ganska länge och jag älskar den. Du skriver så roligt så många gånger skrattar jag så tårarna rinner. Känns som om jag är på plats och upplever allt live. Tycker du hanterade denna kommentar helt suveränt. Som du skrev i ett svar så kan folk slänga skit på dig och då har du också rätten att hantera det som du vill. Fortsätt med din härliga blogg och låt inte negativa kommentarer trycka ner dig. Ha det bra! Kram Millan!

Skrivet av Millan 2009-08-30 kl 10:49

* Tror aldrig man kommer ifrån såna idioter. Precis som att du inte får klaga och skall gå väääldigt försiktigt i och med att vissa människor inte kan skilja på att leva och det att vara rasist? Eller jag vet inte hur jag skall förklara mig i korthet, men idiotiskt är det i varje fall.

Alle säger ”ta inte åt dig”, men jag får ibland elaka kommentarer och vet att man blir lite ställd..

Jag tror du är en toppen människa och jag tycker du har rätten att bli irriterad på saker precis som jag har min rätt att bli det!!

Skrivet L 2009-08-30 kl 10:32

* Herregud sier jeg bare,så ynkelig og ikke henvise til en mailadr. er noe.Nei ikke bry deg om slike Karina,du har en kjempeflott blog.Jeg er innom mange ganger om dagen.Og har også noen venner(som ALDRI) vært i Alanya før,de følger deg også.Det fordi din blog er så levende og massse fine bilder.Spennende å følge deg er det.Og kul måte du svarte på den kommentaren.Ha ha ha virkelig!Gleder meg til å følge deg videre,stå på Karina.
Kram!!

Skrivet av Chris 2009-08-30 kl 09:39

* HA! Det var svar på tal det 🙂
Kram och godmorgon!

Skrivet av Ama de casa 2009-08-30 kl 09:36

* Har följt din blogg ett bra tag och tycker den är outstanding. Du skriver så levande och roligt. Jag och faktiskt ett par av mina vänner är väl några få av de män som följer din blogg och då jag inte kommenterat innan tyckte jag det var dags att göra det nu. Vill ge dig beröm för ditt sätt att hantera kommentaren du fick. Detta inlägg fick mig att vika mig av skratt. Det är inte många som skulle ta det på det sättet du gjorde utan de flesta skulle nog reagera med långt försvarstal och kanske aggresivitet. Det visar på humor, självdistans och att du inte låter dig påverkas av negativa kommentarer. Stå på dig tjejen! Vi är många som gillar din blogg! Och Alanya, jag och mina vänner har varit där några gånger och har haft mycket trevligt. Lite ont om tjejer bara, av nån anledning är vi svenska män inte intressanta för de svenska tjejerna när vi är där. Undrar varför;=)? Önskar dig en trevlig söndag!

Skrivet av Matte 2009-08-30 kl 09:01

* Ja jösses! Bra du tar det som du gör!
Din bildserie var kanon *fniss*
Hakar dock upp mej på saker ”en lisa” skrivit
Ööööö så det tillhör alltså turkiska kulturen att kasta ut mattor så matrester hamnar på balkongen under?? DÅ är jag förbannat tacksam att vi har alla turkar UNDER oss i vårt höghus!!!
FÖrresten så kan jag inte hålla med om att de som flyttar hit tar våra seder. Burka (kanske inte används just av turkar, men ett exempel Helge) är INTE en svensk tradition! Att ”turkjoddla” på gården så det ekar om kvällarna är INTE en svensk tradition (och det vet jag är turkarna som gör!)
*bugar djupt för drottning Karina och backar sakta ut genom bloggdörren* ;0)

Skrivet av Mammis 2009-08-30 kl 03:29

* Oj, vilken arg person…
hi hi hi. ska ja våga träffa dej ???
Äh, ingen fara.
Ha en bra natt.
Kram M

Skrivet av slingersnoken 2009-08-30 kl 01:21

This entry was posted in Kommentarer. Bookmark the permalink.

Kommentera