När rastlösheten…

…sätter in kommer tjatet. Alex har inte förrän för en stund sen ens antytt om att få gå ut idag men när rastlösheten sätter in kommer tjatet.

– Jag vill gå ut

– Det får du inte

– Men det ä så tåkit inne

Ja det är ju roligare att va ute men du vet att du får inte gå ut idag. Det har vi ju redan pratat om.

Ahh men bala en liten stund

– Nej

– Men snälla, bala en liiiiiten stund

Nej

Men jag vill gå ut

– Jag vet det men du får inte idag

– Jag loval att bala va ute en liiiiten stund

Nej

Ah men det kan jag väl

 Nej har jag sagt och slutar du inte tjata nu får du va inne imorgon oxå.

-Me……………………………………..

Han har lekt jätte bra själv här hemma sen har vi grejat tillsammans men nu börjar allt bli tråkigt. Kom inte iväg till stranden heller. Jag började städa här hemma på fm sen stack vi iväg och handlade sen va det lunch och plötsligt va klockan så mycket. Hade vi varit på stranden en sväng hade han kanske inte blivit lika rastlös men han kan gott känna av hur tråkigt livet blir när man inte sköter sig.

Kommer säkert få höra nåt mer tjat, särskilt om Semi får gå ut. Han har inte varit ute än men Alex har pratat med honom från balkongen och sagt till Semi att han inte kommer ut idag. Vet inte (tror inte det) om Semi är inne av samma anledning som Alex eller om han bara är inne för att han inte har nån att leka med.

This entry was posted in Sagt av Alex. Bookmark the permalink.

Kommentera