Nöjda och glada

En dag som alla andra. Pep ner på stranden i fm där vi tillbringat dan med ”Maluttan” och hennes grabbar. Barnen har som alltid busat för fullt i vattnet. Idag va det verkligen stora vågor stundvis, så pass att vattnet kom ända upp och dränkte våra handdukar men väskor och annat klarade sig. Gissa om barnen hade kul!

 

Alex springer, grabbarna hugger hans ben sen är han fast. Tur underlaget är mjukt.

 

 

 

Här står dom och svingar honom. Så fort dom släppt honom fångar dom upp honom och hjälper honom upp. Vilka underbara kompisar Alex fått denna sommar. Han kommer sakna dom när dom åker och skolorna börjar.

 

 

Alex dyker in i en våg

 

Å där försvann han!

Alex är super duktig på att läsa av vågorna och vet precis hur han ska ta dom men så är han typ född på stranden.

 

Tre små apor övar för cirkus

Sitter nu på balkongen med en kaffe. Alex va bara uppe och bytte kläder sen pep han ut igen. Själv väntar jag bara på att lite grabbar ska droppa in på kontoret så jag får några vakande ögon på Alex och jag kan ta en dusch.

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

Kommentera