Varit lite turistig

Stannade hemma idag på fm och gjorde ett städryck. Sen på em mötte vi upp Hasan. Vi gick och käkade på Burger King, satt där länge och mumsade glass efter maten.

 

Hugger in

 

Min prins Toker

 

Svalkande och gott

Detta va ju inte särskilt turistigt men sen gick vi till fredags bazaren i centrum. Inte heller det är turistigt för oss utan vår vardag med att handla frukt och grönt. Det som va lite turistigt va att idag tog jag kort, precis som alla turister gör när dom är där.

Massa frukt och grönt försäljare

 

Röda fina söta tomater

Röda stora tomater

 

Kryddor

 

Kryddor, nötter, äppel te mm mm

 

Paprika berg

Fint staplade persikor

Vi lekte inte bara turister utan handlade lite frukt oxå. Tur Hasan vet att jag bloggar annars hade han nog trott jag va galen som tar kort nu efter miljonte besöket här

Sen fick Alex syn på en…

 

som stod utanför en djuraffär och skulle absolut in och kolla

 

 

 

 

Sen körde vi hem. Innan vi hoppade in i bilen köpte Hasan en iskall vatten. Vi va så törstiga och svepte nästan hela. Resten fick jag över mig när vi stod still vid ett trafikljus. Hasan satt bak med Alex så jag såg inte när det kom. Det va ju tur att vi stod still och att jag känner mig så pass säker i trafiken här nu annars hade jag nog flippat ut men nu garvade jag bara och Alex skratta så han tjöt över babas tokigheter.

This entry was posted in Utflykter stora som små. Bookmark the permalink.

Kommentera