Nu så…

…funkar vårt internet. Go´morgon allihop! Vaknade kl 6 av att fläkten va av men ser att knappen är intryckt. Jaha, ingen el. Somnade om och vaknade lite över 7, fortfarande ingen el. Låg och halvslumrade och 10 min senare kom elen tillbaka. När det varit elavbrott tar det alltid en stund längre innan internet kommer igång igen men nu kom det igång för en liten stund sen.

Igår va det ju träff med tjejerna och vi hade verkligen trevligt igår. Det blev många asgarv så nu har jag tränat magmusklerna. Va på Bistro Floyd. Vårt ”vinterställe” där vi inte varit på flera månader nu. Vi åt och drack gott och vi har ju vårt ”kort” där. Ett kort där vi för varje 100 lira får en gratis måltid så nu har vi samlat på oss 4. Några till sen kan hela gänget äta gratis.

Elin kikar i en av ”byta-böcker-tidningar-påsen”. Av minen att dömma föll inget henne i smaken

Malin visar hur hon gör när hon blir förbannad på maken.

Sara hugger in på sin winecooler

Malin bläddrar i skvaller tidning, jag tycker Elin ska skåla med mig

Å det ville hon

Min huvudrätt! Fisken där är underbar. Till förrätt tog jag springrolls och cappuccino till efterrätt

Glada, brunbrända flickor. Sofie, Malin (Maluttan) och Sara

This entry was posted in Äta ute/Fika, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

Kommentera