Ni kan aldrig gissa…

…var vi varit idag. En ledtråd…

Sand mellan tårna

 

 

 

Övning ger färdighet. Hasan Mutlu och Koray har fått in snitsen…

…och kan kullerbytta sig hela vägen ner till vattnet

 

 

Stundvis va det riktigt hög vågor. Vi satt ganska långt upp i sanden men vattnet lyckade ta sig hela vägen upp, våra saker klarade sig precis från att bli dränkta. Då gick det inte att ta bilder utan bara stå på vakt och fånga upp lilleman.

En norsk familj (mamma, pappa, 1 barn) som vi inte bytt ett enda ord med kommer fram till oss när dom ska gå. Frågar om vi vill ha en luftmadrass och ett strand pingisset då dom ska åka hem och annars bara tänkt slänga sakerna. Vi tackade såklart så mycket och frågade om dom ville ha nåt för det men det ville dom inte. Så nu har Alex, Hasan Mutlu och Koray en extra luftmadrass. Kan behövas då dom inte håller så länge när man våg/sand surfar

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus. Bookmark the permalink.

Kommentera