Frustrerande

Alex va ute och lekte med grannpojken Umut och lilla kusinbarnet Semi. Dom hade hur kul seom helst men började sen kivas om än det ena än det andra. Alex va värst och trots flera tillsägelser från min sida slutade han inte så han fick (under stora protester) komma upp.

Sköter man sig inte får man itne va ute och leka. När han kom in la han sig på hallgolvet och gallskrek att hanv ille va ute. Jag sa helt lugnt att du får vara ute hur mycket som helst om du sköter dig. han lovade att sköta sig vilket jag fick bevis på att han itne gjorde trots flera tillsägelser från mig och varje gång lovade han för att efter 1 minut börja bråka igen.

Jag sa att han får stanna inne nu. Han surade men insåg att det inte va nån mening att skrika för då skulle det bara ta längre tid innan han fick gå ut.

Han satte sig i soffan och kollade lite på tv. Lugnade ner sig. Sen pratade vi igenom det. Ingen idé när han bara är arg och upprörd, det går in genom ett öra och ut genom nästa. Han åt lite mat och den sista biten på tårtan, 3 dar varade den.

När han varit inne nästan 1 timme sa jag att han kunde få gå ut igen. Tack sa svarade han. Jag sa inte så mycket mer än att jag vet att han kommer sköta sig nu för det är ju så trist att va inne när alla andra leker ute och det häll han med om.

Han går ut och den store (Burak) har även kommit ut och det tar inte mer än 30 sekunder förrän han är elak mot Alex. Alex satt på sin traktor och Burak sparkade till den bakifrån så Alex flög fram och slog halsen i ratten.

Alex börjar gråta. Den store tittar upp på balkongen och ser mig. han ser även mig gå in och fattade väl vad som skulle hända. Exakt, jag sprang ner men han va snabbare. Han sprang in till sig och där är han än.

Alex berättade för mamman som va på sin balkong och för kontorskillen som va på balkongen bredvid vad som hänt. Kontorskillen skakade på huvudet och sa att det va inte snällt gjort. Mamman sa inte halv 7. Inte en tillsägelse fick hennes odräglige son. Den jäveln kommer fan undan med allt. Är så trött på den ungen så jag vill spy.

This entry was posted in Inte alltid roligt. Bookmark the permalink.

Kommentera