Läkarbesöket

Nu är vi tillbaka från sjukhuset efter kontrollen av näsan. Allt gick fort och smärtfritt.

Läker utbrister när han ser näsan att oj vad fint det läkt. Han tyckte det så jätte bra ut.

Vi pratade lite om bad osv och jag fick ju erkänna att igår va första gången han fick bada en stund sen det hände men i samma andetag lade jag till att jag kletat på Inotyol.

Jag hade tuben med mig och visade honom den. Innehållet heter väl samma på dom flesta språk så han förstod ju vad den innehöll när han läste på tuben och jag fick så mycket beröm för att jag använt den både när han vait ute och när han badade.

Han sa även att den påskyndar läkningen så det är jätte bra att jag använt den och att det bara är att fortsätta. Något jag redan tänkt. När såret väl läkt får det nog bli salva ändå ett bra tag för att skydda mot solen så han inte får nåt fult rött märke. Ett ärr kommer det säkert bli men man kan ju minimera synligheten på det så gott det går genom att skydda det.

Gissa om jag blev stolt av allt beröm…

Han ska fortfarande ta det lite lugnt med badandet i några dar och inte ligga i flera timmar om dan men det är ok att göra små besök på nån timme som vi gjorde igår.

Hade ju tänkt sticka ner en sväng efter besöket. Skulle bara hem och lämna alla sjukhuspapper för är det nångång väskan skulle bli stulen är det väl när man har viktiga papper i den. När vi kom hem är några av Alex kompisar ute så han ville hellre stanna hemma och leka med dom.

This entry was posted in Alex. Bookmark the permalink.

Kommentera