Ingen beach idag men…

…ett besök till Kadipinari. Det är samma som Dimcay men ligger på andra hållet. Mycket lugnare även om det va mycket folk idag då det är söndag. Grönt och fint och vattnet är så rent jämfört med Dimcay som är ganska smutsigt nu iom dammraset.

Då Hasan inte hade nån buggysafari idag och inget annat som va panik kunde vi ta en skön familjedag där. Även Ahmet, Alex amca (farbror) följde med.

Vå åt gott, slappade, Hasan badade i det iskalla vattnet. Jag avstod, Ahmet skvätte på sig och Alex doppade fötterna men å andra sidan låg han i fiskrännan (forell) och försökte fånga fisk i timmar.

Sötnosar utanför

Mina älsklingar

Ahmet, Alex farbror

Alex och baba försöker fånga forell

Han får väl inga stilpoäng direkt för denna dykstilen men han kan iaf simma bra vilket är mer än vad många turkar kan

Ahmet har det gött

Mmm forell, Alex favorit. Han är tokig i fisk.

Jag slog även till på en iskall Efes

Rensar fisk åt Alex

Alex fångade förrätten oxå
Vår jeepsafari stannar för lunch här. Ahmet med en av våra gulliga och grymt roliga chaufförer. Irfan med peruken

Tre slöa grabbar

Lilla nosen har mått bra. Jag kletade på Inotyol som vi använt många gånger vid diverse skador,skrubbsår, röda armhålor och ljumskar av för mycket skavande armringar och badshorts och liten röd rumpa när Alex va liten. Är vatten avstötande och super bra tycker jag.

Nu är han ute och leker med många vakande ögon på sig. Hela grabbgänget (chaufförer och andra) är nere på kontoret och jag sitter här på balkongen med öron och ögon hängande utanför räcket
This entry was posted in Utflykter stora som små. Bookmark the permalink.

Kommentera