Se så fint

Drygt 1 timme har det tagit att ta bort dom små tejpbitarna och lille gasbindedutten som satt över såret men nu är det klart. Mycket lek och trams fick det bli. Tog först på bedövningssalva och fast han inte kände nåt va han ju rädd att det skulle göra ont så det fick ta den tid det tog. Vi skyndade inte. Tog även massa vatten på en bomullstuss för att lösa upp tjepen så den lossade lätt.

Det ser jätte fint ut, har börjat läka bra. Han ser lite mörbultad ut, näsan är svullen och lite missfärgad men annat hade man väl inte kunnat förvänta sig efter den smällen. Sitter även kvar lite torkat blod här och var men det tar vi så småningom. Nu ska såret få lufta lite.

 

Vad tror ni? Kommer nog bli bra va?

I bakgrunden ser ni den stora skyldige blomkrukan
This entry was posted in Inte alltid roligt. Bookmark the permalink.

Kommentera