Kan själv

Orden kan själv brukar ju barn anväda flitigt med resultat som inte alltid blir helt 100.

I detta fallet måste jag dock erkänna att här blev resultatet perfekt. Kunde inte gjort det bättre själv.

För en stund sen skulle vi tvätta bort allt gammalt blod runt och i näsan. Jag har sett på Alex under dan att han inte har jätte ont. Han är försiktig men ett par gånger har jag sett honom gräva djupt efter skatter i näsan, likaså dra armen över den för att få bort snor. När det kommer till att tvätta vill han helst inte. Jag föreslog att han kunde få göra det själv vilket han gick med på.

Vi hällde vatten i en bunke, laddade med bomullstussar Jag och ”Vovvelovven” höll spegeln så satte vi oss i soffan. Det blev en hel del teater där Alex va den modige och Vovvelovven rädd där han satt och tittade på.

Alex baddade och löste upp blodet, baddade mer, lite till, torkade, baddade, torkade och svabbade samtidigt soffan och golvet med genomblöta bomullstussar som det dröp vatten av

Resultatet blev iaf mycket bra…rent och snyggt. Det som ser ut som det inte är rent går inte bort, ingrodd skit och blåmärke.

Måtte det läka fort så vi kan lämna detta fängelse. Hade vi haft tapeter hade jag och Alex pillat ner allihop millimetervis och sen satt tillbaka dom på samma sätt så rastlösa är vi. 3 dar hemma är mer än vi klarar av. Hoppas på superläkning under natten. Nåt måste vi göra imorn utanför hemmets väggar. Kanske gå och köpa tapeter ifall vi måste stanna inne mer

This entry was posted in Inte alltid roligt. Bookmark the permalink.

Kommentera