Skrattgråt – Gråtskratt

Står i köket efter middagen. Alex kommer och ställer sig i hallen (utanför köket), på precis den plats jag la honom igår.

Mamma, kom och känn på mina muskle

Så spänner han armarna och jag känner.

Oj oj oj vilka muskler du har

Mmmm slå på dom fål du se

Jag puffar till med båda mina händer på vardera arm…

– Aaaajjjj mina händer, det är ju som att slå på sten

– *fniss* Mmmm jag vet. Spänn dina muskle nu

Jag spänner och han bankar till så hårt så det går som en elstöt genom hela armen på mig och gjorde ont på riktigt.

– Ajjj ajjj va stark du är

Jag lägger mig på golvet och ojar mig dramatiskt.

ahahahahahaha hahahhaha hahahahah hahahaha *asg*

Han skrattar så han kiknar vilket får mig att oxå börja asgarva samtidigt som jag tror jag gråter en skvätt. Gråter av glädje över att veta att för bara ett dygn sedan låg Alex på samma ställe med blodet rinnande från näsan och en enorm smärta och nu 24 timmar senare asgarvar han på exakt samma ställe.

Nu försöker han även smörja mig rejält för barnen utanför vill att han ska komma ut och han vill gå ut men inte idag. Imorn ska jag ta bort ”bandaget”, tvätta rent och se hur det ser ut. Ser det ut som det börjat läka bra kan han få va ute en liten stund. Har ju inte blött en enda droppe idag

This entry was posted in Sagt av Alex. Bookmark the permalink.

Kommentera