Andas ut

Sitter i den ljuvliga skuggan på balkongen och pustar ut. Nyss hemkomna från Miami poolen där vi tillbringat hela dan med Elin, Sofie & Elif, Mia och en dansk kompis till Sofie. Mycket bad har det blivit för både stora och små.

Takterna sitter i hos Alex. Kanske kan bli något inom simhopp i framtiden. Vad tror ni? Eller cirkus kanske?

Va jätte skönt. På förmiddagen va det inte alls mycket folk vid poolen så vi hade den nästan för oss själva. På em kom betydligt fler. Kikade ner på stranden och va lite folk det är på Östra jämfört med Kleopatra. Nu är ju Kleo mycket bredare än Östra men ändå. Där kunde man ju bada utan att trängas i vattnet. Håller mig nog ändå på ”vår” strand, känner mig hemma där och gillar sanden bättre där än på andra.

Har iaf haft en underbar dag. Alex följde inte med upp utan stannade kvar ute och leker med en av grannpojkarna så honom ser jag väl inte förrän det är dax att komma in för kvällen.

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus. Bookmark the permalink.

Kommentera