Vi får väl se

Samtal vid nattning…

– Mamma, säg du till näl jag ska sluta suga på tummen

– Du kan sluta nu

– Ja men säg du till näl jag ska sluta suga på tummen

– Ja jag säger nu

– Nuuu uuu uuu?

– Ja nu, du sa ju att jag ska säga när du ska sluta och jag säger nu.

– Nä, inte nu

– Nähä, när då?

– På löda

Ok, på lördag

– Vilken dag e det idag?

– Söndag

*räknar på fingrarna* Månda, tisda, onsda, tosda, feda, löda

Han nickar och ser nöjd ut. Vi får väl se hur nöjd han är på lördag när jag påminner honom?!? Vet precis vilket beroende han kommer ta sig igenom och lätt kommer det inte gå. Minns att min mamma kleta på stop och väx på min tumme för att det smakar så illa och skulle få mig att sluta suga på tummen. Ha, man kan vänja sig vid alla smaker bara viljan och suger finns där Det gick till slut även om det tog tid, kan säga att jag va mer än 4 år och 10 mån vilket Alex är nu fast jag va yngre än Amy Winehouse när jag slutade

This entry was posted in Sagt av Alex. Bookmark the permalink.

Kommentera