Blir väckt…

…med en klapp på armen av Alex 20 i 7.

– Mamma, vill du gå upp nu?

– Ja det kan vi göra

Jag stiger upp. Stänger av fläkten

– Vad göl du?

Vi skulle ju gå upp

– Ja du, inte jag

 Nähä, så jag ska gå upp men inte du

– mmmm

Så jag gick upp och han ligger kvar än. Smygkikade på honom nyss och han har lagt sig på min kudde och ligger och myser.

Idag blir det stranden. Frågade Pia om Joakim, hennes lillebror ville komma med oss idag igen. Hon svarade med en kommentar att kanske. Dels är han lite bränd fortarande skrev hon. Skitungen hade ju inte smörjt in sig sist och blev illröd vilket jag såg försent men då fick han smörj så han va alldeles vit. Dels hade hon sett på nyheterna att det ska bli 42 grader idag Snabbt som ögat kollade jag mina 4 vädersajter jag följer och dom visade alla bara 37 idag

Blir att sitta under parasolet eller ligga i vattnet.

This entry was posted in Sagt av Alex. Bookmark the permalink.

Kommentera