42 grader

…har vi inte haft idag men svettigt har det varit ändå. Just nu 36,1 så vad det varit mitt på dan vet jag inte men säkert närmre 40 och som sagt, svettigt. Svettas ju t om i vattnet

Tillbringat dan på stranden, inte lika stora vågor idag, mindre vind men nu strax innan vi åkte hem började det blåsa mer och vågorna ökade i storlek och styrka.

Joakim kom ner så han och Alex har roat sig i vattnet hela tiden. Bara ett par glasspauser har dom haft. Själva har jag väl mer eller mindre oxå hållt mig i vattnet hela tiden.

En bråkdel av alla knökfulla båtar

Vi va inte ensamma i vattnet och på stranden. Blev trängsel i vattnet ibland. Å jag fattar inte, stranden är stor, likförbannat känns det som folk måste ligga på en. 3 olika gäng (ryssidioter, ett par, ett gäng på 4-5 samt ett gäng på 3) satte sig precis runt oss och så nära att våra handdukar nuddade varandra. Då va det ändå massa yta bakom oss men nä då, nära skulle dom ligga (vi låg nära vattnet). Nån idiot försökte t om ställa sin påse under vårt parasol för att skydda sitt vatten från att börja koka. Där blev den inte lågvarig kan jag tala om. Tog påsen och räckte demostrativt över den till ägaren. Sen flyttade vi på oss än närmre vattnet så fick dom sitta kvar och trängas själva.

Madrassurf

Glasspaus. Inte lätt att hinna äta upp en hel glass utan kladd i denna värmen.

Kapten 1 och Kapten 2 styr skeppet mot Cypern
This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus. Bookmark the permalink.

Kommentera