Lyxhustru var det va?

Först kommer lille herre hem svettig och lika blöt som efter ett dopp i  havet och skitit som en gris efter bus ute. In med honom i duschen sen serva med lite mat, redo för sängen och sagoläsning sen sov han.

Stora herren i huset kom hem strax efter att den lille herren gett sig av till drömmarnas land, svettig och lika blöt som efter ett dopp i havet och skitig som en gris efter buggysafari. Han tog sig in i duschen för egen maskin sen fick jag skrubba honom på ryggen. Ätit hade han gjort på safarin så ist för mat satte vi oss på balkongen och pratade och som den goda lyssnare jag är fick jag höra om hela dan. Framför allt fick jag höra hur ont i arslet han har efter att ha varit ute på 2 buggysafari idag, med ett gäng på fm och ett på em. Sen blev han trött, la sig på soffan och grymtade fram…wake me up in 30 minutes ZZzzzzz!

Snart har dom där 30 minutrarna gått. Då sparkar jag upp honom sen är det nattning av mig själv. Ingen rast och ingen ro…

This entry was posted in Lyxhustruliv. Bookmark the permalink.

Kommentera