I sitt rätta element

Stora vågor idag vilket Alex älskar. Han ”surfade” på magen och på luftmadrassen. Jag fick surfa med på madrassen och jösses vad jag skrattade, det gjorde alla runt omkring oss oxå. Vi for som vantar och jag hade fullt sjå att hålla ordning på Alex, madrass och mina bikinibrallor. När vi inte surfade tillsmmans fick jag stå nedanför honom och fånga upp honom så inte vågorna drog ut honom. 3 timmar av dessa aktiviteter sen va jag slut och tyckte det räckte för idag. Alex hade nog gärna stannat ännu längre men vi behövde åka och handla oxå och det kommer ju fler dagar.

Ser ni honom i skummet?

 

Käkade lite lunch när vi kom hem. Målade en stund men nu pep han ut för att leka med barnen.

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus. Bookmark the permalink.

Kommentera