Home Sweet Home

Då va vi hemma sen 45 min tillbaka. Allt gick hur smidigt som helst. Planet avgick på utsatt tid och vi landade t om 20 minuter före utsatt tid.

Hasan kom och hämtade oss sen fick jag köra hem. Blunda så är vi hemma på 5 min sa jag till honom och Alex

Gick smidigt att köra hem men jag är inte van vid mörkerkörning. I gbg är man ju s van att det är upplyst även på kvällarna så det kändes lite skumt.

Sen hade jag inte en susning om hur fort man fick köra då jag inte en enda gång på hela vägen (14 mil) så en hastighetsskylt. Låg i 90-110, det kändes ok och dom flesta andra bilar låg i samma utom en del fartdårar. Sen finns det alldeles för många idioter här som har urkass baklyktor eller inga alls så dom ser man ju knappt förrän man ligger i röven på dom.

Aja, vi kom hem snabbt och smidigt. Har tagit mig en kaffe nu och snart (när Alex rusat klart) blir det sängen. Hasan är på väg ner på kontoret för att göra pick up listor inför alla utflykter imorn. Ingen rast och ingen ro för honom trots att familjen kommit hem men jag känner att vi inte är så bra sällskap just nu ändå. Man blir ju lite bombad i huvet efter resan.

Sist men inte minst. Vårt hem är rent och fint. Lite som behöver fixas bara men det tar jag imorn. Ska väl inte ge Hasan beröm då hans kusiner (ett par som är gifta med varandra) och deras 3 barn bott oss oss under några veckor har städat. Samma förra året, då hade släkt bott här och hållt ordning tills vi kom hem. Sånt gillar jag men dom ändrar ju på en massa. Hittar aldrig nåt i skåpen där det ska va och nu låg en filt på matbordet och ena badrummsmattan i lilla hallen (en hallstump som är utanför sovrum/badrum.

Nä, dax att sätta på ac´n i sovrummet (28 grader ute) och kyla ner rummet så vi kan sova.

Hörs imorn!

This entry was posted in Flyger & Far. Bookmark the permalink.

Kommentera