Lite turistiga

Idag har jag, Alex och Hasan varit lite turistiga. Vi (jag och Alex) begav oss ner på stranden där han genast lämnade mig för våra norska vänner som va här på middag. Han stannade hos dom över 1 timme *stackars dom och deras öron*.

Hasan kom och höll mig sällskap. Vi funderade på att ta en riktigt lång prommenad utmed stranden men Alex ville inte alls det. Han som annars är pigg på det mesta. Vi föreslog ist att åka ut med trampbåtarna vilket han nappade på.

Här badar han med norskarna

Alex ska lära mig spidermanposen

När vi först kom ut på djupt vatten ville Alex in igen men sen fick han va kapten och styra och då va det genast roligare.

Kleopatrabeachen

Koncentrerad kapten

Iiiii såg nåt äckligt djur flyta i vattnet

Trampar för fullt *aj aj mina ben*

Där tog energin slut

Trampa mamma, trampa då manade Alex på

Ser ett fiskstim

Så idag har vi varit lite turistiga. Va ute ganska länge med båten och det lär väl kännas i mina ben imorn.

This entry was posted in Familjeliv, Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

Kommentera