Skakar

Hör det där skriket/gråten som får ett mammahjärta att nästan stanna. Ser Alex komma springande och det ser ut som det rinner blod i ansiktet på honom. Visste att det inte va ansiktsmålningen då vi inte anväde rött på sista.

Dede & Ilo som är utanför springer mot Alex men han springer bara skrikandes och gråtandes förbi dom. Jag springer ner och möter honom utanför och visst är det blod som rinner och inte dåligt heller.

Springer upp med Alex och lägger honom på soffan. Känner mitt hjärta banka och tusen tankar far genom huvet samtidigt som man ska hålla sig lugn inför honom. Jag pratade lungt med honom och sa att jag måste tvätta och se var skadan är. Kunde inte se då det rann från pannan på vänster sida ner över kinden, halsen och på kläderna.

Det va på sidan av pannan. Han hade halkat på en gren som låg på marken och den hade slagit upp i pannan på honom och gjort ett jack. När jag fått tvättat rent slutade det blöda ganska fort. Det blöder lite lite fortfarande men det är inget djupt jack så vi behöver inte åka och sy.

 

När jag tvättat rent och vi gosat lite ville han ut igen men jag sa att jag vill att han ska stanna inne en liten stund till. Vill hålla lite koll på honom så nu ligger han i soffan och kollar lite tv.

Känner att jag skakar lite fortfarande och nu kommer alla tankar om vad som kunde hänt. Det kunde blivit djupare, träffat ögat…

Undrar om det finns madrasserade hus med stor madrasserad trädgård här i Alanya??

This entry was posted in Inte alltid roligt. Bookmark the permalink.

Kommentera