Sönderskrubbad, bula, öm tå

Inte bara jag som blivit skrubbad idag utan även Alex fast inte på hamam då. Han klarar det alldeles själv. Varit ute och lekt med barnen hela em och han va så trött men komma upp skulle han minsann inte. Dom hade så roligt så jag lät honom stanna trots att jag visste att det kommer hända en olycka förr eller senare.

Mycket riktigt hände det.  Dom sprang och Alex snubblade och skrapade upp hela knäna och smalbenen. Tur vi har stor plåsterförråd På med ett gäng plåster och ut igen. Sen leker dom inne på kontoret där alla grabbarna va. Alex snubblade och banga i huvet. Resultatet, en jätte bula. Lite puss och kram och torka tårar av mamma och så ut igen. Tyckte då att han kanske skulle stanna inne, kl va då ändå 17.30 men nä, ut skulle han. Spring spring spring, tjo och tjim, spring spring spring *uuuaaaaaaaahhhhh*. Min son! Snubblat igen och slagit i tån…

Då va det dax för honom att komma upp. Ett bad sen lite pannkakor i magen och pang så sov han 15 min innan Bolibompa började.

Kommer själv lägga mig tidigt. Hamam är så avslappnande och skönt så man är ju seg i kolan resten av dan sen. Känns som jag skulle kunna somna nu men 19.30 är lite väl tidigt så jag ska roa mig med att läsa lite bloggar en stund sen lite tvtittande kanske.

This entry was posted in Inte alltid roligt. Bookmark the permalink.

Kommentera