Sol och bad för hela slanten

Eller jag har inte badat så mycket idag men min son har badat desto mer. Han ligger i mest hela tiden, även Sofie och Elif har badat. Idag har Alex dock suttit hos några norrmän som Hasan känner sen många år. Där har han suttit och pratat med dom länge länge. Han verkar förstå dom bra. När han ville dit sista gången stoppade jag honom och sa att dom är på semester och kanske vill ha lite lugn och ro. Vaddå tyckte han? Som om det ska va nödvändigt. Fast dom tycker det är roligt oxå, dom är så förtjusta i Alex. Dom kom igår morse och ska va här två veckor. Ska ha bbq med dom nån kväll. Sen kom ett holländskt par som vi oxå varje år bjuder hem på middag så även i år fast i detta fallet är det dom som brukar laga maten. Såna gäster gillar vi men i år slår vi nog ihop det så vi tar en stor bbq.

Alex badar lite med Yilmaz (en kille som jobbar på stranden) dotter.

Med två av ”grabbarna”, Cuma & Ilo

Alex & Ilo brottas

Alex vann

Å nu ska ni få höra. Ingen lunch på Tadim!! Alex ville ha toast så det gick vi och köpte och käkade på stranden.

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus. Bookmark the permalink.

Kommentera