Avbrott

Skönt med ett litet avbrott från stranden och göra nåt annat. Som jag skrev imorse är det lite svalare idag. Inte många grader men ett par. Molnen försvann så himlen är blå och solen strålar. Jag och Alex va nere en sväng och spelade minigolf. Mötte Hasan på vägen, han va precis klar med att skicka iväg jeepar och buggybilar på safari så han kunde joina oss. Tyvärr hade han ett migränanfall igår och det hade inte riktigt släppt idag så han fick sitta på bänken och sköta kameran.

Behöver jag säga vem som vann minigolfen? Ett par ledtrådar…

Det va inte jag

Vinnaren börjar på A och slutar på LEX

Han har sin egen spelstil men bra går det. Riktigt duktig och fick i bollen på första slaget några gånger.

Sen blev det glass…

…och en puss till vinnaren.

Nu ska vi sätta oss på balkongen och spela kort och nu ska jag vinna

This entry was posted in Familjeliv. Bookmark the permalink.

Kommentera