Lika varmt idag

Idag har det varit lika varmt som igår 28-30 grader. Å idag va det nära att jag badade helt frivilligt. Jag vet, jag vet att jag säger det varje dag men idag va det verkligen nära, jag lovar. Hur nära som helst. Tillbringat dan med Sofie och hennes barn.

I lilla parken precis vid stranden stötte vi på en alldeles bedårande söt och busig liten hundvalp.

Alex i sitt rätta element

Även Elif är en liten badvilde

Alex med sin baba

Lunch intogs på…just det, Tadim.

När vi gick från stranden ringde jag Hasan för att få skjuts hem. Hade inte bilen idag. Båda hans mobiler va avstängda. Ja ja tänkte jag, jag provar senare. Inget konstigt att dom är avstängda ibland. Han kan va på möte, batterierna slut, råkat stänga av dom, han kan va hos sin älskarinna, uppe i bergen där det inte finns mottagning, ligga hemma med migrän…

Så jag tänkte inte på det, blir inte särskilt orolig. När vi sitter på Tadim ringer Ahmet, Hasans bror och undrar om jag vet var han är. Nä ingen aning. Nä sa Ahmet för jag har försökt ringa flera timmar och mobilerna är avstängda och att han är orolig att det hänt nåt. Jag sa att det är nog ingen fara, han är kanske hemma med migrän. Nä sa Ahmet, jag har ringt hem till er och han svarar inte. Nej, han brukar inte göra det om han har migrän tyckte jag. Ah men be han ringa mig om du får tag på honom. Ok sa jag.

Jag som inte va orolig från början blev såklart orolig nu när Ahmet ringde. Provade ringa igen när vi kom hem och då svarade han. Han hade varit på Kadi Pinari, ett picknick ställe typ Dimcay och där är dålig mottagning. Bra, du lever sa jag sen ring din bror. Så nu är alla nöjda, glada och återfunna.

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus. Bookmark the permalink.

Kommentera