Kladd och utökat ordförråd

Nu är jag arg eller jag va, det mesta av ilskan har gått över nu.

Jag och Alex bestämde oss för att ta en hemmadag. Körde bara iväg och handlade lite. Bl a ingredienser till Cheesecake som grabbarna har önskan om samt vår datorkille som blev förtjust i mina kanelbullar och Hasan då berättade om min cheesecake så en till honom oxå.

När vi kom hem gick Alex ut och lekte med 2 av barnen. Jag satte direkt igång med första cheesecaken. Skulle ställa in den i frysen och pang så gick botten ur formen. Jag hade inte spänt åt den. Vet ni hur kaddigt det blir med cheesecake i hela köket? Det kom fan överallt, inte en millimeter kom undan.

Tur Alex va ute annars hade han lärt sig en massa nya ord som han än så länge inte har en susning om och hans ordförråd hade utökats enormt.

Det va bara för mig att börja storskrubba köket från golv till tak. Bakom kylskåp,diskmaskin,ugn,väggar, t om bakom dörren

Men nu är det klart och köket är skinande rent. Vet inte om jag vågar mig på att göra en cheesecake till och nu blir det bara en så får dom slåss om den.

This entry was posted in Inte alltid roligt. Bookmark the permalink.

Kommentera