Inrutat liv

Undrar om man kan ha mer inrutat liv än vad vi har? Inga stora variationer på våra dagar. varit på stranden idag med Jo och Senay. Även Elin kom och joinade oss idag sen tittade Jessica, Laptop Mormor och lille Atakan förbi en snabbis innan dom gav sig in i Damlatasgrottan.

I ”plasket” där finns min son

Jag hade faktiskt tänkt bada idag. Det va varmt så jag och Elin skulle ner och känna på vattnet. Då jag ville ha bevisbild på mitt nästa bad kunde det blivit Elin som fått föreviga det men när vi knatade ner va det utan kamera. Sanden va så varmt så vi brände fötterna. Elin sa till mig…

Lova att inte bada nu då för då måste jag ju springa upp och hämta kameran.

*suck* Aja ok då

Så det blev inget bad.

Efter stranden gick jag, Alex och Elin till Tadim och käkade lunch. Där ser vi på en butik en sån blinkande stor termometer som visar tid och temperatur. Den visade 29 grader. Där fick jag förklaringen till varför jag svettades så idag.

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

Kommentera