Vill bli av med mig?

När jag skulle natta Alex ville han skippa tandborstningen.

Vi kan väl stunta i att bosta tändena ikväll?

– Nä

– Ah men jag hal ju inte ätit så mycket snask

– Nä det har du inte men det finns tandtroll i allt, även i mat. Det vet du ju.

– Mmm det vet ja. Det enda det inte finns tandtoll i e vatten och tandkäm.

Precis! Kom nu så borstar vi tänderna.

– Mamma! Näl ska du täffa flickona igen?

När jag träffar tjejerna är enda gången han får skippa tandborstningen. Då han tvingar sig själv att va vaken tills jag kommer hem är han helt slut så då brukar han få strunta i det och det har blivit lite av en rutin. Kanske en dum sådan men 1 gång varannan vecka kan det väl va ok.

– Jag ska träffa dom på onsdag i nästan vecka

– Vilken dag e det idag?

– Tordag

-*räknar på fingrarna…feda, löda,sönda…* Ahhhh! Det e ju jätte många dal.

-Ja men det går fort

– Hul många gångel ska du täffa dom?

– En gång nästa vecka. Vi träffas ju bara varannan vecka

– Va? Bala eeeennn gång?

Japp

Han brukar tala om hur mycket han kommer sakna mig och längta efter mig dom timmarna jag träffar tjejerna. Talar om hur mycket han har saknat och längtat efter mig när jag väl är hemma igen. Men nu låter det minsann som han vill att jag ska träffa dom oftare. Kan det ha nåt att göra med att få skippa tandborstningen kanske?

This entry was posted in Sagt av Alex. Bookmark the permalink.

Kommentera