Idag har det skett

Om än både oplanerat och ofrivilligt. Jag talar naturligvis om årets första bad…dopp…rekord i snabbsim.

Tillbringat dan på stranden med Joanne och Senay. Alex och Senay lekte på hans raket (luftmadrass) sen släppte dom den. Lugn tyckte jag och Jo, den kommer tillbaka med vågorna så vi låg kvar på våra solsängar som ligger en bit upp från vattnet. Problemet va ju att det va inga vågor idag, inga att tala om iaf så madrassen åkte inte alls in med några vågor utan guppade fint utåt. Barnen ville inte efter den så det va bara för mig att springa ner. Jag sprang fort ut i vattnet, ingen idé att tveka och slängde mig i och simmade efter den. Slängde mig upp på den med överkroppen och paddlade/sparkade mig in till land.

Det va kallt men inte så farligt som jag trodde men inte heller så varmt att jag ville ligga i. Tyvärr blir det ingen bevisbild då det som sagt både va oplanerat och ofrivilligt.

Även Hasan fick bada, halva kroppen iaf. Han kom förbi och tog med barnen till strandlekparken en stund. När dom kommer tillbaka går jag upp på toaletten och när jag kommer tillbaka ser jag Joanne ligga och asgarva. Tittar ner mot vattnet och där kommer Hasan med rinnande shorts. Då hade madrassen guppat iväg igen så då fick Hasan rycka in med kläderna på. Joanne har opererat brösten när dom va i england så hon kan inte bada än. Tur för henne!

 

Efter stranden gick vi inte helt oväntat till Tadim för lunch. Där utförde Piff & Puff diverse konster i väntan på maten.

 

Kom hem för en stund sen. Alex ligger på soffan och samlar energi för att kunna orka gå ut och leka med barnen.

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

Kommentera