Idag var det nära

…att jag joinade Alex i vattnet. Riktigt riktigt varmt idag. 25,8 grader i skuggan på vår balkong när vi kom hem. Men jag badade inte, stod med vatten upp till knäna och det kändes som det räckte. Jag tar ett litet steg i taget.

Idag va vi själva på stranden eller själva va vi inte, det va riktigt mycket folk men inga av dom andra mammorna va med idag. Alex hade dock inga problem att roa sig på sin nya raket. Sen lekte han lite med Leo och Lara, hans gamla dagiskompisar som oxå va där. Skulle ta kort och filma dom när dom lekte så sött men batteriet i kameran tog slut. Kanske räcker det dock med dessa från paparazzi mamma

Ute och ”simmade” på djupt vatten med Bülent va han en bra stund oxå.

När vi varit på stranden 4,5 timme tyckte Alex vi skulle köra hem så han kunde leka med barnen vilket är precis vad han gör just nu.

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus. Bookmark the permalink.

Kommentera