Underbar dag men nu är jag…

…förbannad

Har varit på strande med Jo och Senay. Först när vi kom dit kom ett envist moln som vägrade flytta sig från att täcka solen trots vinden. Efter nån timme försvann det äntligen och solen kom fram och det blev riktigt varmt. Dock inte badvarmt för oss men många badade.

Toastlunch

 

 

Hasan kom förbi en sväng och tog båda barnen med sig till lekparken som ligger vid stranden, där det även finns träningsmaskiner.

När vi kommer hem hjälper dede Alex att få ut hans stora traktor som han börjar köra runt runt huset här. Dom andra barnen va på gården bakom oss men Alex ville köra sin traktor. Han gjorde inget väsen av sig och traktorn låter inte särskilt mycket men det räckte väl för grannkärringen som genast började gapa från en lgh längre bort där hon sitter hos nån annan turkkärring. Hon skrek att hennes dotter måste sova så han får inte köra den bla bla bla. Jag blev vansinnig och ropade till Alex att han visst får köra den så han fortsatte köra. Herre gud vad kärringen skrek att hans skulle sluta.

Hasan, Ahmet och en av våra chaufförer kom hem. Hasan körde en av buggybilarna och där har han ganska hög musik så jag ropade ner att han inte skulle stänga av musiken. Han fattade ingenting först men sen förklarade jag och då flinade han och lät musiken spela. Kärringen gapade till Ahmet som bara ryckte på axlarna och gick. Hon skrek på Hasan som inte svarade. Gissa vem som stod på balkongen med ett brett överlägset flin och glodde på turkkärringen?? He he

När Hasan och dom åkt igen hade Alex redan hittat på nåt annat att göra men jag va inte färdig. Satte öronproppar i öronen och sen brassade jag på med hög musik.

Sen kommer Alex upp och jag hör honom sjunga i trappan…ba babbababa ba ba, ba bababababa ba högt sjunger han oxå. Jag brukar försöka få barnen att dämpa sig i trappan men när jag öppnade dörren till Alex berömde jag hans vackra sång vilket fick honom att sjunga än högre när han knatade ner igen

This entry was posted in Grannar, Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

Kommentera