En härlig stranddag

…har vi haft idag med Sofie och hennes barn. Alex och Elif hade roligt i vattnet. Ganska stora vågor så dom blev översköljda några gånger. Dom mörka molnen som hänger över bergen har hållt sig där och regnet vädersajterna skriver om har oxå hållt sig borta. Bara blå himmel och sol. Skönt!

Jag, Hasan och Alex tog en toast frukost ute först

Tv va på stranden och filmade. Kanske därför Sofie svänger undan huvet

Efter stranden gick vi till Tadim och käkade lunch sen begav vi oss hemåt.

När vi kom hem kommer en av Alex kompisar springande så han följde inte ens med upp. Nu är det en hel drös ungar utanför här som spelar kula, kör med Alex traktor, springer runt. Ilo servar dom med cola och kex.

Jag sitter på balkongen och dricker kaffe

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus, Svenskträffar/Vänner. Bookmark the permalink.

Kommentera