Fiskmarknaden mm

Idag begav vi oss iväg till en handelsträdgård. Har inte varit där på flera år ändå ligger den inte långt bort. Inga av mina blommor jag planterar i balkonglådorna vill överleva På vintern dör dom av regn och blåst och sommaren av hettan. Köpte iaf nya idag, några gula och vita. Får se hur länge dom klarar sig men dom kostade bara 50 kurus styck (ca 2,50) så inga dyra investeringar. Köpte även en klätterväxt med rosa blommor för 5 lira. Vi har ju spaljeer på ena balkonggaveln mot insyn. Jag gillar inte ”gardiner” många hänger upp här. Vi har stora benjaminfikusar stående där som täcker men även här har vi haft problem att få nåt att börja klättra men nu testar vi igen så får vi se hur det går.

När vi va klara där åkte vi till fiskmarknaden för lite inköp att frukt och grönt. Äntligen har dessa ”Erik” kommit.

Det är dom gröna. Är lite som omogna plommon, hårda och ganska sura men ahhh så goda. Dom andra typ björnbären är Alex favorit.

Magarna kurrade så vi satte oss på en av restaurangerna där och käkade en god fisk lunch. Fisken där är verkligen suverät god.

Mina grabbar och Vovvelovven (Alex allt)

Ja sen körde vi hem. Hasan stack iväg och jag och Alex satte igång att plantera blommorna. Det ösregnade mest hela tiden vi va iväg men såg ut att klarna upp när vi kom hem. Solen kikade fram på oss när vi grejade på balkongen men precis när vi va klara blev himlen kolsvart och ösregnet kom igen. Nu åskar det oxå

This entry was posted in Allt & Inget. Bookmark the permalink.

Kommentera