Lekpark, strand, lunch, glass, simglasögon

Den blå himlen blev senare grå, typ lagom till vi skulle möta Sofie så vi gick till lekparken istf stranden. Barnen gungade lite.

Där upptäckte vi snabbt att det va varmt. Molnen va inte så tjocka och det blåste inte så vi styrde stegen mot stranden. Väl där, en prommenad på ca 2 min börjar vi fundera på om vi gjort rätt val. Det blåste och va inte alls skönt men vi gick och satte oss i sanden.

Alex och Elif verkade inte bry sig om den kyliga vinden. Dom lekte t om i vattenbrynet. Inga bilder från det då jag och Sofie satt med handdukarna om oss oförmögna av kyla att få upp kamerorna

Lite sandlek blev det oxå. hopp i gropen jag grävde bl a

Sen klarnade det upp och himlen blev klarblå. I undefär samma veva började barnen, mest Alex och Elif hakade på tjata om att dom ville käka lunch. Vi tyckte att vi kan väl stanna en stund till nu när vädret blivit så fint. Vi stod ut 30 min till av deras tjat sen begav vi oss för lunch på Tadim.

På väg dit gick vi in i en liten butik som säljer sandaler. Sofie ville kolla på ett par till Elias. Hon hittade inga, däremot hittade jag ett par svarta flipflop med söta stenar på. 12 lira skulle dom ha, jag gav dom 10. orkade inte pruta mer. Alex hittade simglasögon han ville ha men jag sa att vi kollar på Migros först för där är dom säkert billigare. brukar va 1/2 priset mot små butikerna på samma varor.

Iväg till tadim först

Elif tramsar

Tar jag kort på Elif måste jag ju ta på Alex. Order från honom.

Hasan kom till Tadim sen hade vi följe allihop in på Migros. Simglasögonen dom hade där va billigare men för stora så på väg till bilen gick vi förbi ”sandalaffären” för att köpa dom han sett där. Det visar sig att Hasan känner han som har butiken. Hade jag vetat det hade jag tagit med honom före jag köpte sandalerna så hade jag fått ännu billigare. Nu fick vi simglasögonen billigare utan att ens behöva säga till om det.

Vaddå nördig? Inte Alex va?

Hasan stannade kvar i sandalbutiken. Jag, Sofie och barnen gick till ”glassfarbrorn” där barnen fick varsin stor glass.

Efter det körde jag och Alex hem.

Här är jag nu, Alex är ute och leker.

This entry was posted in Strandliv/Poolbad/Lek & Bus. Bookmark the permalink.

Kommentera